Spektakulær vending ved WNBA All-Star Game 2024: Team WNBA triumferer overraskende

• Arike Ogunbowale skinner med 34 point.
  • Team WNBA vinder overraskende i All-Star Game 2024.

Eulerpool News·

Team WNBA oplevede ved dette års All-Star-show det, som kendere af scenen kunne kalde et kendt manuskript. Efter deres underdog-rolle i 2021 blev spillerne igen ikke betragtet som favoritter – en forskel på 6,5 point syntes at være forudbestemt. Men igen overraskede de alle. Selvom de i starten af første kvartal for det meste var bagud, holdt Team WNBA kampen spændende. Først ved en forrygende anden halvleg af Arike Ogunbowale lykkedes det dem at vende situationen og vinde med 117-109. MVP'en fra All-Star-spillet 2021 var uden point i første halvleg, men efter pausen kom hun rigtig i gang og scorede imponerende 34 point i de sidste 20 minutter. Ogunbowale, der igen blev udnævnt til MVP af kampen, ramte seks af sine ti skud i tredje kvartal og tilføjede yderligere fire assists og to steals. Således omdannede holdet en to-point-udligning ved halvleg til en komfortabel ni-point-føring. Men showet fortsatte: I fjerde kvartal satte spilleren fra Dallas Wings yderligere tre trepointere, hvor hendes sidste skud øgede rekorden for flest point i en All-Star-kamp til utrolige 32. For at tydeliggøre: Hun scorede flere point i en halvleg end nogen spiller før hende i hele spillet. Men Ogunbowale var ikke den eneste, der strålede. Fem spillerne fra Team WNBA nåede tocifrede pointtal. Nneka Ogwumike lagde grundlaget for sejren ved at score otte af sine 14 point i første kvartal med vanligt effektiv skudprocent. Kelsey Mitchell imponerede med sin gennemslagskraft mod kurven og et buzz-beater i tredje kvartal, der fik hendes holdkammerater til at storme banen. Allisha Gray, aftenens stjerne, scorede 16 gange, inklusive ti straffekast og fem steals, da Team USA samlet indkasserede 15 point ved boldtab. Yderligere bidrog Angel Reese til sejren og opnåede endnu en double-double med 11 point og 10 rebounds – selvom denne præstation ikke endte i de officielle statistikker.